Construim din pasiune


Rezistență


Calitate


Performanță

Serviciile noastre

Echipa Olav Construct, formată doar din specialiști responsabili, vine în întâmpinarea nevoilor tale cu cele mai bune servicii și produse din piață:

Faq Mockup

Case structură metalică

Realizăm sigur și eficient orice tip de construcție metalică, oferind soluții eficiente și un timp scurt de realizare. Ne asigurăm de respectarea cerințelor și oferim în final adevărate case pe care să le putem numi acasă, sub efectul iubirii la prima vedere.

Află mai multe

Hale metalice

Indiferent de destinația acestora, noi înțelegem că dezvoltarea economică are în vedere majoritar infrastructura sau substratul pe care se desfășoară activitățile economice. Realizăm așadar hale metalice pe structură din oțel, respectând în totalitate cerințele proiectului tehnic, dar aducându-ne și aportul din punct de vedere al cunoștințelor. Cunoaștem legislația în construcții și ne străduim ca fiecare hală metalică să respecte în totalitate cerințele clienților, astfel încât ele să deservească scopului pentru care au fost realizate pentru întreaga durată de exploatare a acestora.

Află mai multe

Uși de garaj

Pentru că avem nevoie de spații sigure și confortabile pentru posesiunile noastre realizăm uși metalice industriale sau rezidențiale, uși de tip rulou sau secționale, pentru a vă oferi un plus de siguranță și durabilitate. Ușile oferă protecție temeinică atât în ceea ce privește șocurile mecanice, cât și în ce privește delimitarea proprietăților și păstrarea sigură a zonei garajului.

Află mai multe

Gard de aluminiu

Cerințele în ceea ce privește realizarea gardurilor s-au schimbat destul de mult în ultimii ani, drept pentru care gardurile din aluminiu au devenit o soluție sigură, eficientă și economică pentru realizarea gardurilor și a împrejmuirilor. Ne dorim să vă oferim tot confortul de care aveți nevoie, așa că vă oferim soluții sigure de închidere perimetrală cu ajutorul gardurilor din aluminiu. Serviciile noastre sunt gândite ca soluții complete pentru casă și grădină, astfel încât dumnavoastră să nu mai aveți nicio grijă. Ne ocupăm de toate aceste aspecte care țin de realizarea confecțiilor metalice și de implementarea soluțiilor de acest tip, pentru că în definitiv tot ceea ce contează pentru noi este confortul, dar și satisfacția dumneavoastră.

Află mai multe

Pergole retractabile

Oferim soluții special gândite pantru a asigura confortul terasei casei, iar pentru aceasta pergolele retractabile sunt cea mai eficientă alegere. Știm cât de plăcut este să petreceți timpul în grădină, bucurându-vă de aer curat, așa că vă venim în întâmpinare cu pergole metalice retractabile, care să își ofere protecția necesară atunci când aveți nevoie de aceasta: radiații UV și soare, ploaie, zăpadă etc.

Află mai multe

Porți

Cu siguranță vremurile s-au schimbat iar acum avem nevoie, mai mult decât oricând de siguranță, dar și de estetic, chiar și în ceea ce privește gardurile și porțile. Pentru a oferi o soluție completă la nivel de elemente metalice pentru casa și grădina dumneavoastră, vă oferim sisteme de porți ce pot fi acționate automat sau manual, totul pentru ca să vă puteți bucura în voie de o delimitare eficientă a proprietății dumneavoastră.

Află mai multe

Parteneri

Post Image 1
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 3

Portofoliu

Post Image 1
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3

30+

Specialiști

100+

Proiecte finalizate

15+

Case finalizate

10+

Blocuri reabilitate

De ce să alegi Olav Construct?

Suntem convinși de nevoia de a beneficia de soluții inovative, indiferent dacă vorbim despre mediul de afaceri sau despre cel rezidențial. Aducem soluții complete în fața clienților noștri, iar noi suntem pregătiți să dăm tot ceea ce avem mai bun pentru a duce mai departe crezul nostru.
Suntem atenți și dedicați și încercăm în permanență să intuim nevoile reale ale clienților noștri. Suntem pregătiți întotdeauna cu răspunsurile potrivite, iar dacă acestea necesită documentare nu ne sfiim să o spunem pentru că în definitiv calitatea se exprimă ca o sumă a tuturor acțiunilor intreprinse înspre ajutorarea clienților noștri.

Implicare și profesionalism

Doar astfel putem obține rezultatul și soluția dorită de client. Veți beneficia de consultanță tehnică de specialitate.

Soluții creative

Anii de experiență ne ajută să oferim produsele și serviciile potrivite nevoilor tale. Scopul nostru este să oferim produse inovatoare, de cea mai bună calitate.

O echipa dedicată, eficientă.

Întotdeauna respectăm termenele stabilite împreună și suntem dedicați tuturor parteneriatelor.


Ai întrebări? Contactează un specialist

Ne documentăm temeinic înainte de realizarea oricărui proiect și stabilim detaliile de punere în operă împreună cu clienții noștri, pentru că părerile lor sunt importante. Sfătuim și căutăm soluții și în fiecare zi încercăm să ne perfecționăm și să aflăm lucuri noi despre produsele inovative pe care le putem aduce pe piață, pentru a oferi fiecărui client calitatea, respectul și confortul cuvenite.

Sună acum!


Hale metalice


Halele metalice reprezintă unele dintre cele mai versatile tipuri de construcții, deoarece proiectarea acestora se poate face cu ușurință, adaptat la cerințele beneficiarilor. Forma, structura și compartimentarea se face în cazul halelor metalice în funcție de nevoile beneficiarilor, firește trecând prin etapele specifice de proiectare și calcul structural.

Vezi mai mult

Care sunt avantajele halelor metalice?


Halele metalice vă oferă posibilitatea de a dezvolta facilități constructive care să deservească chiar și cele mai urgente nevoi. Timpul de execuție al halelor metalice este redus, deoarece realizarea acestora este independentă de condițiile climatice, de timpi de uscare, de cofrare sau de alte detalii tehnologice întâlnite în cazul construcțiilor uzuale.

Halele metalice sunt economice și eficiente, oferă randament imediat și sunt foarte durabile (oțelul este un material foarte rezistent, indiferent de solicitare).
Halelele metalice nu poluează mediul înconjurător, nici atunci când sunt construite și nici în urma demolării acestora. Practic, materialele pot fi refolosire, așa că nivelul de pierderi este minim.

Construirea de hale metalice este o soluție relativ ieftină, comparativ cu costurile pe care le ridică o construcție tradițională.
Halele metalice sunt structuri care rezista la intemperii, iar materialul este deosebit de durabil, care nu necesită mari costuri de întreținere în timp.


Halele metalice sunt structuri cu o comportare extraordinară la cutremur


În țara noastră activitatea seismică este moderată însă cele câteva cutremure mari pe care le-am înregistrat pe teritoriul nostru ne-au făcut să avem în vedere construirea de case, hale sau spații industriale luând în calcul și datele seismice.

Este interesant de remarcat faptul că modelele de hale metalice aduc un plus din punct de vedere al rezistenței la seism deoarece oțelul în sine are o comportare foarte bună. Nu întâmplător oțelul este folosit în asociere cu betonul, la construcțiile tradiționale, acolo unde acesta funcționează ca armătură, adică precum o plasă de siguranță în caz de rupere în masa betonului. Oțelul este un material care rezistă foarte bine la îndoire și efort repetat, așa cum se întâmplă în cazul seismelor, iar acest lucru face ca modelele de hale metalice să fie preferate pentru aproape orice tip de activitate.


Halele metalice pot fi folosite pentru a realiza următoarele tipuri de construcții:


  • Hale metalice pentru showroom-uri sau săli de prezentare
  • Montarea structurii exterioare de rezistență și a elementelor de acoperiș.
  • Unități medicale, clinici, sau cabinete medicale private
  • Magazine, supermarketuri, hypermarketuri
  • Săli de spectacole
  • Unități industriale de producție sau depozitare
  • Centre logistice de stocare a utilajelor sau mașinilor
  • Depozite la scară medie sau largă pentru orice tip de activitate, începând de la simple magazine online și până la firme de construcții sau de materiale de construcții.

Folosirea de hale metalice este importantă și prin prisma faptului că aduce în discuție o greutate redusă a clădirii, iar acest lucru este deosebit de important în contextul construirii durabile. Avem nevoie de construcții stabile și sigure, avem nevoie de o exploatare corectă a materialelor de construcții, dar și de confort, iar aceste hale metalice reușesc să îmbine toate aceste exigențe și să le răspundă afirmativ.
Halele metalice sunt versatile și ofertante, așa că ele sunt o soluție de viitor care pot ajuta fiecare afacere, indiferent de tipul ei.